• Reklama
  • Kontakt

SuprŽena.cz

  • HP
  • Cestování
  • Děti
    • Miminka
    • Školáci
    • Těhotenství
  • Domácnost
    • Domácí práce
    • Nakupování
    • Tipy a triky
  • Móda a krása
    • Kosmetika
    • Oblečení a doplňky
    • Vlasy, pleť a tělo
  • Recepty
  • Sex a vztahy
    • Antikoncepce
    • Manželství
    • Rozvod
    • Sex
    • Svatba
    • Vztahy
  • Zdraví
    • Hubnutí
    • Nemoci
    • Životní styl

Sytá večeře z těstovin

mata.l 16 Říj 2013 Recepty Zanechat komentář 636 Zhlédnutí

Cannelloni patří mezi největší duté těstoviny a slovo cannelloni v překladu znamená “ velké trouby “ . Dlouhé jsou asi 7,5 cm s průměrem okolo 2,5 cm . Chuťově jsou poměrně nevýrazné , proto se obvykle plní pikantní masovou , rybí nebo zeleninovou nádivkou a podávají se s omáčkou . Vyzkoušejte jednoduchý , ale chutný recept na přípravu čtyř porcí.

Sytá večeře z těstovin
Sytá večeře z těstovin

Suroviny :

8 ks cannelloni

450 g čerstvého špenátu

225 g vařené kuřecího

25 g másla

25g hladké mouky

200 ml mléka

velká konzerva pokrájených rajčat

75 g nastrouhaného parmazánu

sůl a pepř

Postup

Špenát omyjte a vložte do většího hrnce . Zakryjte a bez vody duste na mírném ohni asi 10 minut. Špenát oceďte a nahrubo posekáme . Kuřecí nakrájejte . Na pánvi roztaví máslo , přimíchejte mouku a 1 minutu lehce opražte . Za stálého míchání opatrně přilévejte mléko , dokud nevznikne hladká omáčka . Nechte sevřít , přidejte sůl a čerstvě mletý pepř a ještě krátce povařte , dokud omáčka nezhoustne . Na závěr přimíchejte do omáčky špenát a kuřecí . Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte cannelloni a vařte asi 15 minut. Jakmile těstoviny změknou , sceďte je a nechte chvíli vychladnout . Předehřejte troubu na 180 stupňů Celsia . Cukrářským sáčkem naplňte cannelloni připravenou směsí omáčky , špenátu a masa. Plněné těstoviny vložte do vymazané ohnivzdorné nádoby a navrch poklademe nakrájené rajčata. Posypte polovičním množstvím nastrouhaného sýra. Pečte v horní části trouby asi 20 až 30 minut . Podávejte se zbytkem parmezánu .

2013-10-16
mata.l
Twitter Facebook Google + Stumble linkedin Pinterest Více

Autor

Přidal : mata.l
Předchozí článek :

Nezapomínejte své rty natírat

Další článek :

Přezimování a pěstování muškátů

Související články

Chutná brokolicová polévka se smetanou

Chutná brokolicová polévka se smetanou

Michaela 29 Bře 2021
Kuře pečené s bramborami

Kuře pečené s bramborami

Michaela 18 Led 2019
Recept na zdravou česnekovou polévku proti rýmě

Recept na zdravou česnekovou polévku proti rýmě

Michaela 29 Lis 2019

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Mohlo by vás zajímat

  • Skoncujte se zápachem nohou

    Skoncujte se zápachem nohou

    Gabriela Kortova 11 Lis 2015
  • Spěte jako dudek

    Spěte jako dudek

    mata.l 27 Zář 2013
  • Španělské pláže

    Španělské pláže

    mata.l 07 Říj 2013
  • Jak se správně obléknout na sport?

    Jak se správně obléknout na sport?

    admin 17 Čvc 2016
  • PODZIMNÍ ÚKLID KOMORY

    PODZIMNÍ ÚKLID KOMORY

    mata.l 09 Říj 2013
  • Jak zvládnout přechod?

    Jak zvládnout přechod?

    Jana Hlavacova 21 Srp 2016
  • 10 tipů jak zhubnout

    10 tipů jak zhubnout

    admin 13 Úno 2014
  • Historie náušnic

    admin 21 Dub 2015
  • Reklama
  • Kontakt

Populární

  • 1

    Skoncujte se zápachem nohou

    Gabriela Kortova 11 Lis 2015
  • 2

    Spěte jako dudek

    mata.l 27 Zář 2013
  • 3

    PODZIMNÍ ÚKLID KOMORY

    mata.l 09 Říj 2013

Náhodné příspěvky

Líbila se vám Barbie? Pusťte si následující filmy

Líbila se vám Barbie? Pusťte si následující filmy

Seriály, které vás dostanou do podzimní nálady

Seriály, které vás dostanou do podzimní nálady

Jak poznat psychopata

Jak poznat psychopata

Návod, jak vyrobit postřik proti mšicím

Návod, jak vyrobit postřik proti mšicím

Pěstujeme pivoňky: Jak o ně pečovat v zahradě?

Pěstujeme pivoňky: Jak o ně pečovat v zahradě?

Sedí vám účes k typu vašeho obličeje? Ostříhejte se správně a ihned omládnete

Sedí vám účes k typu vašeho obličeje? Ostříhejte se správně a ihned omládnete

Tagy

cvičení dovolená hubnutí jídlo léto pleť pokožka Porod příprava recept spánek suroviny vlasy vztah zdraví
2017 Všechna práva vyhrazena
Suprzena.cz
Na stránce používáme cookies. O jejich používání se blíže můžete informovat zde Ok
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy povoleno

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

ULOŽIT A PŘIJMOUT