• Reklama
  • Kontakt

SuprŽena.cz

  • HP
  • Cestování
  • Děti
    • Miminká
    • Školáci
    • Těhotenství
  • Domácnost
    • Domácí práce
    • Nakupování
    • Tipy a triky
  • Móda a krása
    • Kosmetika
    • Oblečení a doplňky
    • Vlasy, pleť a tělo
  • Recepty
  • Sex a vztahy
    • Antikoncepce
    • Manželství
    • Rozvod
    • Sex
    • Svatba
    • Vztahy
  • Zdraví
    • Hubnutí
    • Nemoci
    • Životní styl

Sytá večeře z těstovin

mata.l 16 Říj 2013 Recepty Zanechat komentář 636 Zhlédnutí

Cannelloni patří mezi největší duté těstoviny a slovo cannelloni v překladu znamená “ velké trouby “ . Dlouhé jsou asi 7,5 cm s průměrem okolo 2,5 cm . Chuťově jsou poměrně nevýrazné , proto se obvykle plní pikantní masovou , rybí nebo zeleninovou nádivkou a podávají se s omáčkou . Vyzkoušejte jednoduchý , ale chutný recept na přípravu čtyř porcí.

Sytá večeře z těstovin
Sytá večeře z těstovin

Suroviny :

8 ks cannelloni

450 g čerstvého špenátu

225 g vařené kuřecího

25 g másla

25g hladké mouky

200 ml mléka

velká konzerva pokrájených rajčat

75 g nastrouhaného parmazánu

sůl a pepř

Postup

Špenát omyjte a vložte do většího hrnce . Zakryjte a bez vody duste na mírném ohni asi 10 minut. Špenát oceďte a nahrubo posekáme . Kuřecí nakrájejte . Na pánvi roztaví máslo , přimíchejte mouku a 1 minutu lehce opražte . Za stálého míchání opatrně přilévejte mléko , dokud nevznikne hladká omáčka . Nechte sevřít , přidejte sůl a čerstvě mletý pepř a ještě krátce povařte , dokud omáčka nezhoustne . Na závěr přimíchejte do omáčky špenát a kuřecí . Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte cannelloni a vařte asi 15 minut. Jakmile těstoviny změknou , sceďte je a nechte chvíli vychladnout . Předehřejte troubu na 180 stupňů Celsia . Cukrářským sáčkem naplňte cannelloni připravenou směsí omáčky , špenátu a masa. Plněné těstoviny vložte do vymazané ohnivzdorné nádoby a navrch poklademe nakrájené rajčata. Posypte polovičním množstvím nastrouhaného sýra. Pečte v horní části trouby asi 20 až 30 minut . Podávejte se zbytkem parmezánu .

2013-10-16
mata.l
Twitter Facebook Google + Stumble linkedin Pinterest Více

Autor

Přidal : mata.l
Předchozí článek :

Nezapomínejte své rty natírat

Další článek :

Přezimování a pěstování muškátů

Související články

Batáty jako příloha? Vyzkoušejte je třikrát jinak

Batáty jako příloha? Vyzkoušejte je třikrát jinak

Michaela 28 Led 2020
Lněná semínka – jak je připravit?

Lněná semínka – jak je připravit?

Stefan Tichy 17 Zář 2014
4 tipy na zdravé večeře

4 tipy na zdravé večeře

Gabriela Kortova 14 Srp 2017

Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Doporučujeme

Mohlo by vás zajímat

  • Netrpte více obžerstvím

    mata.l 11 Zář 2013
  • Tipy na originální dárek pro partnera

    Tipy na originální dárek pro partnera

    admin 10 Říj 2018
  • Poradíme vám, jak na výběr toho správného spodního prádla

    Poradíme vám, jak na výběr toho správného spodního prádla

    Jaroslav 23 Zář 2017
  • Jak udělat karamel   

    Jak udělat karamel  

    Stefan Tichy 07 Říj 2015
  • Vládci podzimní oblohy

    Vládci podzimní oblohy

    admin 27 Zář 2015
  • Reklama
  • Kontakt

Populární

  • 1

    Skoncujte se zápachem nohou

    Gabriela Kortova 11 Lis 2015
  • 2

    Historie náušnic

    admin 21 Dub 2015
  • 3

    Zbavte se strachu z řízení auta

    Jana Hlavacova 17 Led 2017

Náhodné příspěvky

Zbavte se strachu z řízení auta

Zbavte se strachu z řízení auta

Jak vybrat kontaktní čočky

Jak vybrat kontaktní čočky

Jak si poradit s ranní nevolností

Jak si poradit s ranní nevolností

Návod, jak vyrobit postřik proti mšicím

Návod, jak vyrobit postřik proti mšicím

5 nejčastějších příčin předčasného porodu

5 nejčastějších příčin předčasného porodu

Už jste slyšeli exotické slovo jujuba? Víte, co to je?

Už jste slyšeli exotické slovo jujuba? Víte, co to je?

Tagy

cvičení dovolená hubnutí kosmetika móda pleť pokožka příprava recept spánek suroviny Těhotenství vlasy vztah zdraví
2017 Všechna práva vyhrazena
Suprzena.cz
Na stránce používáme cookies. O jejich používání se blíže můžete informovat zde Ok
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Vždy povoleno

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

ULOŽIT A PŘIJMOUT